Joves PV – Compromís organitza una conferència europea sobre la preservació del medi ambient i el territori

Joves PV – Compromís organitza del divendres 6 al diumenge 8 d’octubre la Green Nations, una conferència europea sobre la preservació del medi ambient i el territori. La trobada, que començarà divendres de vesprada, tindrà lloc en diferents punts de València i rodalia, com ara el centre de la ciutat, l’Albufera o Bonrepòs i Mirambell.

Entre les persones que hi intervindran, s’hi troben Elena Cebrián, consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural; Florent Marcellesi, diputat d’EFA-Greens; Jordi Sebastià, exdiputat d’EFA-Greens i membre de Compromís; Henk de Vries, professor de la Rotterdam School of Management; Javier Jiménez, biòleg i membre d’Acció Ecologista – Agró; o Salvador Moncayo, de la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético.

Al llarg d’aquests tres dies, es parlarà del canvi climàtic, de l’impacte de l’acció humana sobre les zones humides, d’energies renovables i l’impost al sol o de la contaminació de mars i oceans per plàstics. En aquest sentit, destaca la realització de la performance «Mar de plàstic» dissabte 7 a les 19 h. a la plaça de la Mare de Déu de València. A banda d’acudir a les diferents xerrades i taules rodones, les persones assistents també gaudiran d’una ruta en bicicleta per l’Horta, un passeig en barca per l’Albufera o una degustació d’arrossos.

Aquesta conferència europea està organitzada per Joves PV – Compromís juntament amb l’EFAy, el grup parlamentari europeu Greens – EFA, la FYEG, el Centre Maurits Coppieters i l’Aliança Lliure Europea, i hi participen Compromís, Joves VQ – Compromís i el BLOC. Està previst que hi acudisquen participants de Cornualla, Gal·les, la Bretanya, Frísia, Silèsia, Galícia, el País Basc, Aragó, Andalusia, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià.

Arxivat en: Acció, Idees, Moviments Socials, Relacions internacionals, Trobades, Urbanisme i Medi Ambient, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *