Compromís Jove Gandia anima a sumar per al canvi a la ciutat

Clara Garcia: “ens són necessàries totes les vostres aportacions”.

Els membres de la Coordinadora de Compromís Jove Gandia.

Els membres de la Coordinadora de Compromís Jove Gandia.

La portaveu de la Coordinadora de Compromís Jove Gandia, Clara Garcia, va explicar que els objectius de l’organització són “ajudar a construir una societat més justa, més igualitària i valenciana”. Això, en la nostra ciutat, per força s’ha de traduir duent a terme un programa participat amb la joventut i la tota la ciutadania, consensuat de baix cap a dalt.

“Som una agrupació d’esquerres i, per això, treballem per aconseguir una societat més igualitària, a favor de les classes populars. Volem aconseguir una societat sostenible, és a dir, respectuosa amb el seu entorn; una societat més lliure on cada persona i cada col·lectiu hi puga viure sense ofegar els seus trets identitaris. On cada nació sense estat tinga el dret, inapel·lable, a decidir”.
Així doncs, la nostra finalitat és ajudar a construir una societat més justa, més igualitària i valenciana. I, en aquest anar fent, ens són necessàries totes les vostres aportacions. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic compromisjovegandia@gmail.com. Ens podeu trobar també a la seu del carrer Tossal, núm. 5.

Arxivat en: La Safor - Valldigna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *