JovesPV – Compromís amb la ILP RTV en Valencià!

Des de JovesPV -Compromís defensem la necessitat d’una ràdio i televisions públiques valencianes, de qualitat i en la nostra llengua. Per això donem suport a la recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular “RTV en Valencià”.

Hui, el nostre secretari general, Quique Castelló, ha sumat la seua signatura per a que els valencians i valencianes puguem comptar amb uns mitjans de comunicació propis per a normalitzar l’ús del valencià, vertebrar el nostre país i oferir continguts de qualitat.

Des de JovesPV- Compromís considerem que una Ràdio i Televisió públiques valencianes són també necessàries per dinamitzar el sector audiovisual valencià i comptar amb un espai de formació i debat de la societat valenciana.

Si encara no ho has fet, informa’t dels llocs on es pot firmar la iniciativa en: http://rtvenvalencia.org/on-puc-firmar/

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *