JovesPV-Compromís participa de la manifestació en solidaritat amb Palestina

Ahir milers de valencians i valencianes van eixir al carrer en protesta per la guerra oberta contra la població civil palestina que hi ha a la frontera de Gaza i que tants morts i patiment està causant.

JovesPV-Compromís va adherir-se a les protestes que es van celebrar a diverses ciutats valencianes per reclamar pau i justícia als territoris palestins. Entre els assistents a la marxa que va recórrer el centre de la ciutat de València es trobaven els diputats de Compromís a Les Corts Valencianes Mònica Oltra, Fran Ferri i Juan Ponce.

En el manifest, que va llegir el periodista valencià David Segarra es va reclamar una acció més contundent per part de la comunitat internacional contra les constants violacions dels drets humans per part d’Israel que continuen succeint-se i que ja han causat 570 morts i ferides a més de 3.000 persones.

Arxivat en: Acció, Moviments socials, Relacions internacionals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *