Joves PV – Compromís remarca la necessitat de comptar amb les persones joves per a lluitar contra el despoblament de l’interior

Joves PV – Compromís, les joventuts unitàries del Bloc i Gent de Compromís, consideren que la lluita contra el despoblament a les comarques d’interior ha de ser una prioritat per al Govern valencià. En eixa línia, celebren que aquest siga un dels objectius establits en el Seminari d’Estiu, celebrat a Ademús, i confien que “no planificaran tancats en despatxos, sinó xafant el territori i coneixent les particularitats de cada comarca”, tal com afirma Víctor Medina, portaveu nacional de Joves PV – Compromís.

Medina assenyala que “és imprescindible comptar amb tots els agents locals implicats i, sobretot, amb el jovent, present i futur de la nostra societat”. D’aquesta manera, Joves PV – Compromís destaca que no només s’ha de posar en valor l’interior del País Valencià, sinó que també cal dotar-lo de les comunicacions i infraestructures necessàries per a fer-lo atractiu per a les persones més joves.

“Davant la uniformització a què ens porta la globalització, cal reivindicar la identitat pròpia de cada poble”, afegeix el portaveu nacional de Joves PV – Compromís. Medina ha fet aquestes declaracions en el marc de l’Aplec dels Ports, celebrat aquest cap de setmana a La Mata sota el lema “Arrapem pels Ports, defensem lo nostre!”.

Arxivat en: Comarques, Comarques d'interior, Comarques del nord, Idees, Nacional, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *