Festa del 8 d’Octubre. #DespertaValència

El concert del 8 d’octubre organitzat des de fa anys pel Bloc Jove, ara JovesPV – Compromís, tenia com a objectiu principal promocionar la festa del 9 d’Octubre i reivindicar la música feta en la nostra llengua.
La Coordinadora actual ens vam proposar fer l’adjudicació de la producció d’aquest concert el més obert i transparent possible.

Vam assumir el deute que els concerts anteriors deixaren a l’organització i ens proposarem deixar-lo a 0, la qual cosa aconseguirem, per partir d’un punt de solvència amb l’objectiu de fer un concurs públic amb l’objectivitat més gran possible.
portada face8oct

Aquest any publicàrem el nomenat concurs i, per a la nostra sorpresa, sols ens aplegà una proposta, feta per la productora que ha vingut fen-se càrrec de les edicions anteriors i amb un pressupost que duplica el pressupost d’altres anys.
Cartell 8d'Octubre - JovesPV Compromís
A més, al voltant d’aquesta data han sorgit concerts a diferents punts del País amb cartells molt potents.

La coordinadora, sent conscients del que pot significar deixar endeutada l’organització, tenint en compte que l’objectiu de promocionar al voltant del 9 d’Octubre concerts en valencià està més que assolit i volent sempre estar al capdavant d’iniciatives promotores de la nostra cultura, ha decidit reinventar la festa que organitza JovesPV el 8 d’octubre.

La proposta, en la qual a hores d’ara treballem és, un festival valencià, amb oferta per a tots els públics on tindrem paradetes tant d’entitats culturals, cíviques o juvenils com de comerços valencians, activitats infantils, lúdiques, tallers… i on serà protagonista l’escenari amb actuacions d’humoristes, xarangues, orquestres o dj’s valencians. Serà d’entrada lliure i ens finançarem amb una barra i patrocinis.

Us adjuntem el cartell per tal que pugueu gaudir de tota la informació possible.

Amb totes les nostres forces treballarem per tornar a crear un referent lúdic, festiu, cultural i valencià el 8 d’octubre.

Coordinadora Nacional de Joves del País Valencià – Compromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *