Apunta’t a les #PrimàriesCompromís

Si tens més de 16 anys, ja pots apuntar-te per a votar en les primàries obertes de Compromís per a triar les candidatures a Les Corts Valencianes i eleccions locals.

Qui pot votar?

Poden votar totes les persones valencianes, majors de 16 anys i que manifesten compartir els valors de Compromís recollits al document #MésCompromís.

Què es vota?

A través del procés de primàries obertes, entre tots i totes decidirem tots els candidats i candidates de Compromís als Ajuntaments i Corts Valencianes, tant els caps de llista com els qui conformaran la resta de la llista.

Quan es vota?

Es podrà votar per internet des del 28 de gener fins al30 de gener, amb un enllaç que rebràs al teu e-mail i que després hauràs de validar amb un codi que t’enviarem mitjançant un missatge SMS. A més a més, si no has votat per internet, podràs votar de manera presencial el31 de gener en la mesa electoral que tindràs assignada.

Com es vota?

Per una banda, podràs triar una persona entre les candidates a encapçalar la llista. Per una altra banda, podràs ordenar segons la teua preferència les persones candidates a formar part de la resta de la llista.

Tota la informació sobre el nostre procés de primàries en: http://primaries.compromis.net

 

Arxivat en: A les institucions, Ajuntaments, General, Les Corts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.