L’#ANPiles es posiciona pel vot favorable al reglament de primàries.

L’Assemblea Nacional de Joves del País Valencià – Compromís celebrada el passat diumenge a Piles va decidir que el seu Secretari General, Quique Castelló i la resta de representants de l’organització al Consell General, voten favorablement al reglament de Primàries en la votació telemàtica que es celebrarà en els pròxims dies.

El vot favorable va comptar amb 15 vots superant les opcions de no participar en la votació (8 vots), votar en contra del reglament (8 vots) i donar llibertat de vot (6 vots). Una votació final entre les opcions més votades va ratificar la decisió del vot favorable al reglament, tot i fent-se constar en les diverses intervencions les greus deficiències del reglament proposat per la Comissió de Primàries i ratificat esta setmana per l’Executiva Nacional de Compromís.

També es va procedir a la tria de tres representants de JovesPV al Consell General de Compromís en substitució de membres que no poden continuar representant l’entitat. Les persones elegides per votació directa i secreta van ser Mireia Fernàndez (19 vots), Salva Ramon (15 vots) i Judit Gonzàlez (11 vots) que acompanyaran als altres tres membres del CG per JovesPV (Quique Castelló, Amadeu Mezquida, i Marc Joan).

Una altra de les qüestions tractades va ser la tria del logotip que representarà JovesPV. La darrera Assemblea Nacional havia decidit que la Coordinadora encarregarà l’elaboració de diferents propostes a un estudi professional. Amb la presència dels autors del logo, es va procedir a l’explicació i debat sobre les diferents propostes sent triada l’opció “Estrela” que comptarà amb diverses modificacions que hauran de ser ratificades pròximament a través d’una votació telemàtica per la militància.

També es va informar sobre el resultat econòmic positiu del Concert del 8 d’octubre organitzat per JovesPV i es va posar a disposició de la militància la informació detallada que serà accessible posant-se en contacte amb la Coordinadora Nacional.

Finalment també es va informar a la militància i es va aprovar per unanimitat el conveni proposat per la Coordinadora per al Rock Penat després de ser rebutjades les diferents esmenes plantejades.

A les 14.47 es va donar per finalitzada una jornada de més de tres hores de debat i decisions importants per a l’organització.

Arxivat en: Acció, Congressos i assemblees

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *