Info sobre devolució d’entrades (13-15 octubre )

Després de la cancel·lació del concert de Txarango, prevista per al concert del 8 d’octubre, des de Joves del País Valencià – Compromís varem decidir donar la possibilitat de devolució d’entrades per l’import en que van ser adquirides. Finalment el procediment serà de la següent manera

COMPRA ON-LINE

– Si vas comprar les teues entrades per internet (productesdelaterra.cat) has d’enviar un correu electrònic a info@productesdelaterra.cat, amb el nom de la persona que va realitzar la compra, el número de comanda que apareix a l’entrada i el número d’entrades que sol•licita la devolució. Es pot donar el cas que un mateix comprador ha adquirit quatre entrades i només vol tornar dos, no hi ha problema perquè ja va quedar constància dels compradors que van assistir al concert bescanviant l’entrada en taquilla.

COMPRA PRESENCIAL

Imprescindible comptar amb l’entrada original en perfectes condicions (no seran acceptades les entrades trencades o amb desperfectes).

Si vas comprar les teues entrades presencialment en els punts de venda de la Ciutat de València:

– Has d’acudir el 13,14 i 15 d’octubre a la seu de Compromís per València (C/ Llop, 1-3- 46002 València) de 17h a 20h. Si tens problemes en eixe horari envia un correu electrònic a info@jovespv.org

Si vas comprar les teues entrades presencialment en els punts de venda de les Comarques del Nord:

– Has d’acudir el 13,14 i 15 d’octubre al despatx municipal de Compromis (Ajuntament, Plaça Major 1, Castelló) de 10h a 14h. Si tens problemes en eixe horari envia un correu electrònic a info@jovespv.org

 

 

 

 

 

Arxivat en: Acció, Concerts i actes

Comentaris

  1. Retroenllaç: [Comunicat Concert 8O] – JovesPV-Compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *