JovesPV participa de l’escola d’estiu de Chobentú

El diputat jove i portaveu adjunt de Compromís a Les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha participat este cap de setmana d’una taula redona sobre noves formes de participació en el marc de l’Escola d’Estiu de Chobentú Aragonesista celebrada a l’Aínsa. La taula, moderada per Guillermo Corral, va comptar també amb la participació de Carmelo Asensio (regidor de la CHA a Saragossa) i Soledad Pueyo (regidora de la CHA a Nuez de Ebro).

Durant el debat, Ferri va explicar algunes iniciatives de participació ciutadana desenvolupades al sí de Compromís, com ara les preguntes a les institucions canalitzades a través de VolemSaber, el procés d’elaboració de la Llei de Transparència, les primàries de Compromís per a les eleccions europees o algunes iniciatives locals de pressupostos participatius.

El nostre objectiu no pot ser arribar al govern i canviar les coses 4 anys, sinó empoderar a tota una generació amb eines i formació participativa, per a canviar el sistema de forma duradora. També tenim el repte de ser coherents amb allò que proposem per a les institucions i canviar l’ADN intern de les nostres organitzacions per a fer-les més participatives” va explicar el diputat de Compromís.

L’escola d’estiu de Chobentu ha comptat a més amb xerrades sobre els mitjans de comunicació, els estereotips de gènere, els usos de les xarxes socials i l’Economia del Bé Comú.

 

Arxivat en: A les institucions, Acció, Les Corts, Relacions internacionals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *