“Cal pegar la volta al model en blanc i negre que el govern de Torró vol per a Gandia”

Joves amb Compromís Gandia participà a la manifestació antitaurina del passat 9 d’agost.

compromisgandia

Joves amb Compromís de Gandia, junt a la secretària local de Compromís Gandia, Laura Morant, la portaveu del Grup Municipal, Lorena Milvaques, i altres companyes i companys de la comarca, van participar en la manifestació antitaurina que va acollir la platja de Gandia el passat 9 d’agost, contra les corregudes de bous organitzades pel govern popular de la ciutat.

gandia1402

Hi van participar al voltant de 500 persones, que van recórrer bona part de la façana marítima de la platja de Gandia. La manifestació, organitzada per SPAMA Safor i la Plataforma Carlos Pinazo, va acabar amb la lectura d’un manifest.

gandia1403

“Des de Compromís Jove Gandia, pensem que cal eradicar tota aquelles pràctiques que suposen tortura i patiment dels animals i aposten per altres que es basen en la cultura, l’educació i el respecteEl govern del PP suposa el blanc i negre de la política a Gandia; cal pegar-li la volta i posar sobre la taula un model de ciutat respectuós, participatiu i pensat en les persones.

Afortunadament, esta pràctica resulta cada vegada més controvertida, ja que la societat està cada vegada més sensibilitzada amb el tracte respectuós amb els animals i, per tant, no hauria de ser promogut per un govern de tots i sufragada pels gandians i gandianes.

Arxivat en: Educació i cultura, La Safor - Valldigna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *