Reis Gallego, nova presidenta de la Fundació Triangle Jove

La propera Trobada del Triangle Jove serà a Palma els dies 17-18-19 d’octubre.

triangle_D

La Fundació Triangle Jove, formada pels Consells de Joventut de les Illes Balears, el País Valencià i Catalunya (CJIB, CJCV i CNJC), va reunir-se aquest cap de setmana a València per tal d’organitzar les activitats de la fundació el proper semestre. En concret la reunió d’aquest cap de setmana, ha servit per preparar la propera Trobada del Triangle Jove, que serà a Palma els dies 17-18-19 d’octubre i se centrarà en la formació de les entitats en qüestions com la gestió de relleus, el desenvolupament de programes, la igualtat i la diversitat, la comunicació i el disseny.

La reunió de Valencià també serví per dur a terme relleus al si de la Fundació. Així, Reis Gallego, membre de la coordinadora nacional del BLOC JOVE i patrona del Triangle, fou escollida per unanimitat presidenta de la Fundació. Reis pren el relleu de Laura Ribalaiga, del CNJC, al front de la Fundació i esdevé així la primera presidenta valenciana de la seua història.

Junt amb ella, a València, també s’incorporà com a nou patró per Catalunya l’Andreu Criquet, que conformarà el patronat junt amb Raquel Cardona i Tià Maimó pel CJIB, Sergi Contreras pel CNJC i Carol Gómez i Reis Gallego pel CJCV.

Des del BLOC JOVE valorem molt positivament la tasca desinteressada i constant de Reis com a patrona i seguirem al seu costat i al de la Fundació teixint xarxes i sinergies entre el jovent associat i no associat dels tres territoris.

Arxivat en: Congressos i assemblees, Trobades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *