Tavernes de la Valldigna acollirà el 19 de juliol el Congrés Extraordinari del BLOC JOVE

L’Assemblea Nacional del BLOC JOVE va reunir-se dissabte 12 d’abril a Almenara, per tal de convocar el que serà el Xè congrés de l’organització. La militància, reunida al Casal Jove almenarenc, aprovà per amplíssima majoria el reglament precongressual així com dur a terme la celebració del congrés el 19 de juliol a Tavernes de la Valldigna.

L’Assemblea Nacional se centrà en l’avaluació dels darrers mesos de treball des del IXè Congrés i en la planificació dels reptes i tasques futures, en especial el treball al carrer i les propostes en matèria de joventut de cara a les eleccions europees.

L’assemblea serví a més per fer balanç de la participació del BLOC JOVE a la XL AGO del Consell de la Joventut del País Valencià, on Laia Maurí fou escollida secretària de l’ens, i també de les primàries a Compromís, on Reis Gallego i Albert Furio foren candidats.

Des del BLOC JOVE volem agraïr l’ajuda del col·lectiu del BLOC JOVE i del BLOC a Almenara en l’organització i bona acollida de l’assemblea al poble. I també la resposta del BLOC JOVE de Tavernes de la Valldigna, l’amfitrió del futur congrés.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *