“No al Fracking”, article d’opinió d’Alfredo Roé, BJ Maestrat-Ports

stoppais

El passat dia 9 d’Octubre, diada del País Valencià, al Senat de l’Estat Espanyol van firmar la sentència de mort del Maestrat. Donaren via lliure a la fractura hidràulica (fracking). Com no hem tingut prou amb els terratrèmols provocats pel projecte Castor, ara els i les representants de la Cambra Alta del PP i UPN, aprobaren amb nocturnitat la reforma legislativa que dóna via lliure a aquesta nefasta tècnica tant per al medi ambient, com per a tots els éssers vius vius que formem part de l’ecosistema que ens envolta.Al dia següent, per part de conselleria de Medi Ambient, mitjançant la seva representant, Isabel Bonig, recalcà que si els informes ( segons ella exhaustius), són favorables envers aquestes prospeccions, desde Conselleria i Generalitat es donarà via lliure a que destrossen i assassinen el nostre territori.

La joventut que formem part d’aquest col·lectiu instem la Diputació de Castelló a que s’opose fermament davant la Conselleria de Medi Ambient. No fa molt, des de Presidència, es volia denunciar els i les ministres dels governs socialistes pels terratrèmols ocorreguts darrerament a la nostra comarca a causa del projecte Castor. Per tant, tornar a informar-los que les conseqüències de la fractura hidràulica, quant als moviments sísmics i contaminació ecològica, són molt pitjors que les relacionades amb la injecció de gas. Sobretot recordar la forta oposició que hi ha damunt la població que governen.

També volem fer un crit a la ciutadania, per a que ara més que mai, ens juntem per tal d’evitar aquest genocidi medi ambiental. Ja no es tracta d’ideologies o colors polítics, sinó de conservar tot allò que ens envolta, per tal que les generacions futures no ens recorden com a depredadors que arrasaren tota la natura i la terra que ens dóna de menjar. És a dir, la vida en si mateixa.

Arxivat en: Els Ports - Maestrat, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *