Ferri reclama al Consell que cap universitari siga expulsat per falta de recursos econòmics

ferri1-1024x870

El diputat del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat hui que “davant del perill real de què molts estudiants siguen expulsats de les universitats després que no se li concedisquen beques i no puguen pagar les matrícules, el govern valencià ha d’intervindre per a que açò no succeïsca”

“Des de Compromís demanem a la consellera d’Educació i Cultura, Maria José Català, accions i mesures urgents per a ajudar aquestos estudiants i ajudar també les universitats per a que cap estudiant es quede sense poder realitzar els seus estudis per falta de recursos econòmics”.

Aquesta mesures que reclama Compromís per superar esta situació passen per millorar el finançament de les universitats, pagar tot allò que el Consell té compromés i encara deu tant a les universitats com als alumnes a qui encara no els han pagat les beques i traure una convocatòria de beques especial per als alumnes que s’hagen quedat sense beca del ministeri i de la conselleria.

Arxivat en: Educació i cultura, Les Corts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *