Edu del Salto, nou secretari territorial a les Comarques del Nord

El passat dissabte 25 de maig, a la ciutat de Borriana, el BLOC JOVE de les Comarques del Nord va realitzar una assemblea per a la tria d’una nova persona que ocupara la Secretaria Territorial, dirigida fins aquest moment per Aida Artola.

foto

Des de fa més d’un any, Aida Artola ha sigut l’encarregada cohesionar i coordinar les Comarques del Nord i sent la representació de les mateixes dins la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE. A partir d’ara, segons va elegir l’assemblea per unanimitat, el nou encarregat de l’àrea territorial és Edu del Salto, jove de Vila-real que actualment també ocupa el càrrec de secretari local i comarcal de la Plana Baixa.

Edu del Salto, nou secretari territorial, va senyalar que “és un dia molt important pel recolzament que he rebut dels companys i companyes del Bloc Jove i també pel repte que hi ha endavant: donar veu a tot el jovent de les Comarques del Nord. El BLOC JOVE té la responsabilitat de continuar treballant i sent clarament la veu principal a les ciutats, als pobles, a les comarques i a la Generalitat Valenciana.”

En l’assemblea també es van tractar temes d’actualitat com ara les matrícules universitàries, el fracking, la corrupció, la identitat com a País Valencià i la importància de les Comarques del Nord a nivell nacional.

Arxivat en: Comarques, Comarques del nord, Congressos i assemblees, General, La Plana Baixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *