Compromís rebutja la proposta d’un Salari Mínim inferior per a joves

Ferri: “Els mateixos que aplaudien a Díaz Ferran, i que han defensat la seua gestió, ara ens volen fer pagar als joves el preu de la crisi que ells han causat”.

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha expressat el rebuig de la coalició a la proposta expressada pel president de la CEOE, Juan Rosell, d’establir un salari mínim diferenciat per a joves treballadors menors de 35 anys.

Segons ha afirmat el diputat de Compromís, “no anem a tolerar que es tracte els joves com mà d’obra barata sense drets laborals.  El que s’intenta fer des de la patronal i el govern espanyol és usar la crisi com a excusa per a crear una generació de treballadors en condicions precàries, mentre els grans empresaris augmenten els seus beneficis”.

“Tot i que alguns intenten enganyar-nos, els drets laborals no són la causa de la taxa d’atur juvenil més alta d’Europa. El problema de la nostra economia és precisament la depressió que ha causat l’austericidi imposat per Rajoy, l’abandonament de la ciència i la innovació, la inexistència de polítiques actives d’ocupació i la manca d’accés al crèdit per a les iniciatives empresarials de l’economia productiva. En lloc d’atacar eixos problemes, s’ataca als sectors més vulnerables de la societat”.

“No podem oblidar que l’anterior president de la CEOE es troba en presó i ja ha sigut condemnat per frau a Hisenda. Els mateixos que aplaudien a Díaz Ferran i que han defensat la seua gestió, ara ens volen fer pagar als joves el preu de la crisi que ells mateixos han causat”, ha conclòs Ferri.

El Grup Parlamentari Compromís proposarà que Les Corts Valencianes manifesten el seu rebuig a aquesta proposta de la patronal i que s’inste al govern central a prendre mesures contra la precarització de les condicions laborals dels joves.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Les Corts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *