El BLOC JOVE organitza la XIV edició del BLOC ROCK

La Secretària Local del BLOC JOVE a Castelló, Aida Artola, ha explica que enguany el concert tindrà lloc proper divendres 28 de març, a partir de les 22 hores al carrer de Sant Fèlix, i que comptarà amb les actuacions de Pepet i Marieta, Skandinat, Josep Lluís Notari i el grup guanyador del festival de música en valencià Rock Penat.

La Secretària Local del BLOC JOVE a Castelló, Aida Artola, ha anunciat que “proper divendres 28 de març, en plenes Festes de la Magdalena, tindrà lloc la catorzena edició del BLOC ROCK que organitza el Bloc Jove de Castelló. Aquesta edició comptarà amb la presència de grups de tot l’àmbit lingüístic que aposten per la música en valencià, com ara Pepet i Marieta, Skandinat i Josep Lluís Notari. A més a més, hi actuarà el grup guanyador del festival de música en valencià que també organitza el BLOC JOVE, el Rock Penat”.

La representant del BLOC JOVE ha explicat que “la localització serà, com ja fa anys, molt cèntrica: el carrer Sant Fèlix. Un any més, doncs, bona música i en valencià, tot un clàssic que s’ha convertit en un punt de referència festera i que s’ha consolidat entre el programa de festes alternatiu de la ciutat”.

Aida Artola ha explicat que “aquest concert està organitzat per gent jove de Compromís per Castelló, i és una mostra clara que, tot i les dificultats que la crisi ha dut a la generació de joves millor preparats del país, el jovent organitzat i treballador és capaç d’aportar a la ciutat un tipus d’oci en la nostra llengua amb activitats gratuïtes obertes a tots els públics. D’una forma positiva contribuïm en aquestes festes fundacionals que tant d’orgull ens donen”.

La representant del BLOC JOVE ha afegit que “en l’àmbit musical, hem presentat una barreja molt eclèctica de sons i ritmes que mostra la qualitat dels grups que aposten per la música en valencià”.

Arxivat en: La Plana Alta - L'Alcalatén

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.