Celebra el 9 d’Octubre als nostres pobles, dóna-li veu al País Valencià!

Ara més que mai, el poble valencià necessitem que la nostra veu s’escolte molt lluny. Per això, este 9 d’octubre baixa al carrer i participa en la gran Diada dels valencians i valencianes. Perquè és l’hora de reivindicar que mai baixarem el cap quan parlen de nosaltres; perquè mai ens hem d’avergonyir de ser qui som: un gran poble que treballa i saluda al món amb l’anhel d’un futur millor. Este 9 d’Octubre, dóna-li veu al País Valencià!

Tot seguit, vos deixem l’agenda d’activitats programades per a estos dies, que anirem actualitzant:

A la Vall d'Albaida

A la Vall d’Albaida

A la ciutat de València

A la ciutat de València

Arxivat en: Acció, Ciutat de València, Concerts i actes, General, Nacional, Vall d'Albaida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.