Recta final en el Rock Penat

Divendres a la nit va tindre lloc al pub Indalo d’Almassora l’última semifinal de la setena edició del Rock Penat, el concurs-festival de música en valencià que organitza JOVES PV coordinadora Rock Penat. Els grups que havien arribat a aquesta semifinal van oferir la seua millor versió. Kontaminació Akústica, The Brut Of Cat i Traficants De Sucre interpretaren temes pròpis , amb la qual cosa el públic que es va apropar, va gaudir d’un gran espectacle i va ser, una vegada més, un èxit. A més, la fira d’entitats, prèvia als concerts, que havia organitzat el JOVES PV Almassora, també va tenir una molt bona acollida i va animar la gent a assistir a la final.

Pel que fa al plànol purament musical, el grup Traficants De Sucre es va endur el bitllet a la final que tindrà lloc el pròxim 20 de febrer a Vila-real, enllaçat en les festes fundacionals de la localitat. Per a la recta final es realitza una votació online per repescar un grup eliminat anteriorment. Els grups que participen són: Poetes Anònims , Brussel·les 38 , L’Home Brut , Axiomes, The Brut Of Cat , Kontaminació Akústika . La participació romandrà des d’avui dins dijous a les 20:00h i es realitzarà a www.sonsdexaloc.cat.

En definitiva, volem donar les gràcies i l’enhorabona a tots els grups i artistes que han participat en aquesta setena edició del Rock Penat, perquè aquest projecte segueix endavant per a ells i per ells i, perquè cada any, queda més clar que la música en valencià gaudeix d’un gran suport i creix amb pas ferm, i això és el que ha d’animar els artistes que canten utilitzant la nostra llengua a continuar amb la seua tasca. Des de JOVES PV coordinadora Rock Penat, no dubtarem en seguir donant-los suport seguir treballant, cada vegada amb més ganes i amb més il·lusió, pel projecte del concurs-festival Rock Penat.

Arxivat en: Acció, Comarques del nord, Concerts i actes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.