Estrenem nou logotip

JovesPV-Compromís ha culminat esta setmana el seu procés de transició després del nou rumb decidit pel Congrés de Tavernes per l’organització.

El nou logotip de JovesPV ha sigut dissenyat per dos joves dissenyadors valencians de l’estudi Fuster Talens  amb les directrius decidides per la militància de JovesPV en un procés participatiu que ha inclòs la celebració d’una Assemblea amb una deliberació guiada per l’opinió dels professionals i d’un referèndum virtual entre diferents versions del logotip final. D’aquesta manera s’ha comptabilitzat el treball professional amb el caràcter assembleari i participatiu de l’organització.

El disseny té dos estreles superposades. La de dins representa l’ànima valencianista i de construcció de país com a tret característic de Joves PV, pel que fa a l’estrela exterior que fa de límit és cadascú dels compromisos socials en els quals el partit s’implica.  En conjunt té la intenció de ser un disseny madur lliure d’estridències i de modes. Un treball que col•loque el valencianisme polític al centre del debat de la joventut més compromesa amb els seus drets i un futur amb dignitat.

Joves PV Compromís logo-rgb-principal

Joves PV Compromís logo-rgb-feministes

Joves PV Compromís logo-rgb-ecologistes

Joves PV Compromís logo-rgb-LGTB

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Pasqual diu:

    Qualsevol nit estelada pot eixir el sol.

  2. Juanba Micó diu:

    Gran treball dels membres de l’ estudi Fuster Talens!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *