Joves amb Compromís per la Safor-Valldigna anima a participar al 9 d’octubre amb #florsperalcanvivalencia

El 9 d’octubre els valencians i les valencianes celebrem la diada del nostre País Valencià. Una gran victòria, entre tantes derrotes, que ens en va dur d’altres, com el Segle d’Or de la cultura valenciana.

Des de Joves amb Compromís per la Safor-Valldigna vos convidem a participar al 9 d’octubre amb #florsperalcanvivalencia: dueu al Parc del País Valencià de Gandia el dia 9 d’octubre, a les 12h (on ara es troba l’escultura del 25 d’abril) la flor que vulgueu, fotografieu-la i, finalment, pugeu la imatge a la xarxa amb l’etiqueta #florsperalcanvivalencia.

Des d’aquell 9 d’octubre del 1238, el País Valencià ha sofert les mil i una vexacions. Una de tantes, a la Safor: l’escultura d’ Antoni Miró a Gandia per representar la batalla d’Almansa ha sigut desmuntada i traslladada a mans de l’alcalde Arturo Torró a un altre lloc “porqué los madrileños no la entendían”, quan entraven a la ciutat ducal.

Les flors per al canvi valencià simbolitzen la rebel·lia, la revolució i l’anhel de canvi. Signifiquen l’anhel i el canvi efectiu que arribarà.

No ens faran callar! El poble valencià serà lliure o no serà.

Arxivat en: La Safor - Valldigna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *