Joves amb Compromís La Costera exigeixen unes festes populars lliures de violència i feixistes.

Des de Joves amb Compromís La Costera denunciem, una vegada més, la presència del feixisme i la violència a la nostra comarca.

La nit del divendres 5 de setembre, en les festes majors de l’Alcúdia de Crespins, es realitzarà un torneig de boxa al pavelló públic de la localitat. L’acte comptarà amb la participació d’actius representants del moviment neonazi espanyol. També hi evidenciem els patrocinadors, l’empresa Levantina Seguridad, sobradament coneguda a la societat valenciana per la relació amb el partit d’extrema dreta Espanya 2000.

Des de Joves amb Compromís La Costera rebutgem aquest acte, i també el recolzament que en fa l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins. En un estat, comarca o poble democràtics, no es pot permetre la impunitat de persones i organitzacions que fomenten i practiquen la violència i el menyspreu contra tota aquella gent que pense, parle o, simplement, siga diferent.

Reclamem explicacions a la Regidoria de Festes i a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins per la cessió d’un espai públic del poble, com és el pavelló municipal, per realitzar aquest acte i per la vista grossa o la permissivitat envers aquest. Exigim la retirada de la convocatòria, la cancel·lació de l’esdeveniment i el compliment de la llei respecte aquest tipus d’ideologia i l’exposició de simbologia que l’acompanya.

Com a joves de la comarca, apostem per altre tipus de festes: les que comptem amb la participació de tota la joventut del poble, sense menyspreus ni conductes agressives, on hi haja espai per a totes. El moviment popular ha de ser la font d’energia principal per aconseguir unes festes majors que facen gaudir des dels més xicotets fins a la gent més madura.

Finalment, apostem fermament per la perseverança en la denúncia d’aquest tipus d’actes com a eina per assolir la justícia social i acabar d’una vegada per totes amb aquests moviments.

Entre tots i totes aturem el feixisme!

Arxivat en: La Costera - La Canal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *