Fran Ferri reelegit Secretari General del BLOC JOVE per unanimitat

Els informes de gestió de la Coordinadora Nacional en el període 2012-2014 també van ser aprovats per un 100% dels vots a favor.

Fran Ferri, diputat de Compromís, va ser reelegit Secretari General del BLOC JOVE al IX Congrés de l’organització, celebrat el passat divendres 21 al Centre Octubre de la Ciutat de València. La cita va estar marcada per la cohesió després de l’ajornament del congrés de Joves amb Compromís que estava previst per aquest mateix dissabte.

El Congrés va començar amb les explicacions per part dels membres de la candidatura per a Coordinadora Nacional de Joves amb Compromís i els membres de la Comissió Organitzadora del Congrés provinents del BLOC JOVE, amb qui es va debatre les causes de l’ajornament del Congrés constituent de les joventuts de Compromís.

Posteriorment, els caps d’àrea de la Coordinadora Nacional van exposar els seus informes de gestió que van ser aprovats per unanimitat. En aquests informes es van destacar les activitats i campanyes realitzades, el creixement de l’organització, la formació i apoderament dels col·lectius comarcals i la confluència de les diferents organitzacions juvenils de Compromís en huit comarques.

La Coordinadora Nacional va ser reelegida també amb un 100% dels vots favorables i començarà la seua gestió amb l’objectiu principal de convocar un nou Congrés en els pròxims mesos en el qual es redefinirà l’estratègia política i els principis organitzatius, i es triarà un nou equip per a la Coordinadora Nacional.

Així mateix, la militància del BLOC JOVE ha aprovat introduir algunes modificacions en els Estatuts de l’organització per a adaptar-los al possible sorgiment de Joves amb Compromís en un futur.

En el seu discurs de cloenda, Fran Ferri va agrair als presents la reelecció de la Coordinadora Nacional i va marcar com a objectiu “continuar enfortint el BLOC JOVE com a eina útil per millorar la vida dels valencians i valencianes”.

“En 2015 la nostra generació es juga molt més que un resultat electoral. Ens juguem el nostre futur. Ens juguem poder viure, estimar i créixer en la nostra terra, en el nostre País Valencià. Per això hem de ser responsables. Hem de ser conscients del que ens juguem. Per això el BLOC JOVE ha de guiar-se per les seues màximes: TREBALL i TRELLAT” va concloure Ferri.

Finalment es van aprovar dues propostes de resolució reclamant la igualtat salarial entre homes i dones i la paralització de les prospeccions petrolíferes. Al IX Congrés van estar presents el Síndic de Compromís, Enric Morera i membres de diferents organitzacions juvenils d’arreu de l’Estat.

Arxivat en: Congressos i assemblees

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *