Joves amb Compromís convoca la joventut de la comarca a agafar el tren Gandia-Oliva-Dénia el 9 de novembre

Carles Morant: “Connectar-nos amb la Marina és també acabar de vertebrar la nostra pròpia comarca i vertebrar el país”.

Joves amb Compromís anima la joventut de la comarca a acudir amb les maletes davant de l’estació de Gandia dissabte 9, a les 11:30 h.

Joves amb Compromís de la Safor-Valldigna ha convocat també a agafar el tren Gandia-Oliva-Dénia, el proper dissabte 9 de novembre, a les 11:30h. Per a difondre-ho, la joventut valencianista de la comarca, junt a Compromís, ha expedit un bitllet que es pot descarregar des del web safor.compromis.net. La convocatòria per la web, per Twitter -amb l’etiqueta #agafaeltren- i per Facebook ha agafat volada, per la qual cosa esperen que la joventut responga a aquesta crida per un servei tan necessari per als i les joves de la comarca.

Carles Morant, secretari comarcal de Joves amb Compromís, en feia cinc cèntims, de manera molt senzilla i visual: “mireu solament un detall: com a joves, em semblen d’un altre segle les escenes de l’estació de Gandia. El muret de davant de l’estació es transforma en una base improvisada de taxis on els i les estudiants i la resta de viatgers esperen l’arribada de pares, parents i amics que els porten cap als seus pobles.  Són escenes de què totes i tots hem format part en algun moment, i són conseqüència, entre altres raons, de la mala planificació pel que fa al transport públic. Connectar-nos amb la Marina és també acabar de vertebrar la nostra pròpia comarca, i vertebrar el país; que la joventut del Dénia puga arribar a València és importantíssim, per exemple”.

Com a joves, no poder moure’ns ens crea situacions de dependència i pèrdua d’autonomia. Per no parlar de la gent de les Marines, que veuen com necessiten fer mitja hora de cotxe per agafar un tren que els duga al cap i casal o un autobús que, en el millor dels casos, tardarà quasi dues hores a arribar.

El pròxim día 9 de novembre farem una nova reivindicació per demanar aquest servei tan necessari per a la nostra comarca, que ens podria unir amb els nostres veïns de la Marina. “Perquè ara? Perquè és el moment de seguir demanant-ho. Perquè no hem de deixar de fer-ho fins que ho aconseguim. Perquè no podem permetre a quedar-nos dormits i sense esperança quan demanem coses tan bàsiques”.

Ens veiem el 9 de novembre, a les 11:30 h, amb la maleta, davant de l’estació de Gandia. Els bitllets ja els podeu traure a la web safor.compromis.net. “Dissabte passat pel matí, en repartírem a l’entrada de l’estació de Gandia”.

Arxivat en: La Safor - Valldigna, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *