Trobada de Joves IDEACCIÓ 3.0 15, 16 i 17 de novembre a Benigànim


Què és?

IDEACCIÓ 3.0 és la trobada de joves de Compromís dedicada a participació i diversitat

Les persones participants rebran un certificat Youthpass que acredita la seua participació a la mateixa.

Què farem?

Divendres

18:00 Acreditació i arribada de participants.

19:00 Inauguració de la Trobada IDEACCIÓ 3.0

20:00 Fòrum de participants: Eleccions europees. Realitzarem una gran dinàmica pràctica sobre les eleccions europees i en què consisteixen.

22:00 Sopar.

23:30 Dinàmiques i jocs nocturns.

Dissabte

9:00 Desdejuni.

10:00 Conferència: La importància de la participació europea. Amb la presència d’Ana Miranda, eurodiputada de l’ALE fins al juliol de 2013 i vicepresidenta de l’ALE , qui ens parlarà del funcionament i la importància de les institucions europees així com de les properes eleccions europees.

12:00 Taula redona: De les polítiques comunitàries a les polítiques de proximitat. Quina és la realitat de les polítiques comunitàries i estatals de joventut? Arriben a la ciutadania? Com podem articular-les? Comptarem amb la presència d’Ana Miranda i Mireia Mollà, diputada de Compromís a les Corts Valencianes, entre d’altres.

14:00h Dinar.

16:30h Fòrum de la Diversitat I: Diversitat juvenil a Europa. Per Emyr Gruffydd, membre de la direcció d’EFAY (joves de l’ALE), en representació del Plaid Cymru Ifanc, la secció jove del partit nacionalista i d’esquerres de Gal•les, del qual ha estat secretari de Relacions Internacionals, i Fran Ferri, diputat a les Corts Valencianes i membre de les joventuts de Compromís.

18:00h Polítiques Europees: Alternatives a l’austericidi. Pels coportaveus de Compromís, Enric Morera i Mònica Oltra, diputats a les Corts Valencianes.

20:00h Fòrum de la Diversitat II: la realitat dels joves del poble sahrauí. Comptarem amb la presència de:

Sato Díaz, responsable de Moviments Socials i Joventut de la Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-Sàhara).

Benda Beirouk, sahrauí nascuda fa 23 anys als campaments de refugiats a Tindouf, va vindre al País Valencià amb el programa de vacances en pau a l’estiu de 1996, actualment viu a Salamanca on estudia l’últim curs de Medicina. És membre actiu de la Plataforma Crits Contra el Mur Marroquí, un col•lectiu de joves sahrauís que s’han proposat fer més visible la presència del mur marroquí que divideix el Sàhara Occidental, tant a l’àmbit internacional com nacional.

Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, ens contarà el viatge interparlamentari a Al-Aaiun on s’entrevistà amb organitzacions de drets humans sahrauís.

22:00h Sopar

23:00h Festa dels Pobles

Diumenge

10:00 Desdejuni

11:00 Fòrum de conclusions on els grups de treball exposaran les seues conclusions

14:00 Dinar

On és?

La jornada tindrà lloc a l’Alberg Torreta del Marques de Benigànim
http://naturjove.es/la-torreta-del-marques/

Qui pot vindre?

La trobada va especialment dirigida a joves, pot vindre tothom qui vulga participar. No cal ser militant, també a qualsevol jove curiós o amb inquietuds que vulga passar un cap de setmana de formació i compromís. Només has de tenir ganes de participar i formar-te!

Quant costa?

La inscripció costa només 20 € i en el preu estan inclosos els desdejunis, esmorzars, dinars, berenars, sopars, l’allotjament dels dos dies i l’autobús d’anada i tornada. Si sols véns un dia són 15€ i si et quedes sols a un dinar o sopar 10€.

Com inscriure’s?

Només has d’emplenar el formulari https://docs.google.com/a/blocjove.org/forms/d/1y9-9vJIcK89GQ75fxTI2iud6V3RP7SW2GuOQZdcexQc/viewform i fer l’ingrés dels 20 € al número de compte: 2038-6547-70-3000009825 de Bancaixa. És molt important que, en fer l’ingrés o la transferència, ens indiques el teu nom i cognoms i envies el justificant de l’ingrés a joves@coaliciocompromis.net Si vols vindre però no pots permetre’t el preu d’inscripció comunica-ho en l’apartat d’“Observacions”, ja que tenim beques perquè puges vindre. El primer és la formació! El període d’inscripció acaba el divendres 6 de setembre.

Què s’ha de dur?

Cal dur sac de dormir o llençols, tovallola i sabó i moltes ganes de passar-ho bé!

Com s’arriba?

Per aquesta trobada l’organització hem contractat dos autobusos un que ixirà de Castelló i altre d’Alacant (a les 17h el divendres) i altres dos per a tornar després de dinar diumenge:

Autobús del Sud:

Eixida: Alacant – Dénia – Gandia – Benigànim

Tornada: Benigànim – Gandia – Dénia – Alacant

Autobús del Nord:

Eixida: Castelló – València – Xàtiva – Benigànim

Tornada: Benigànim – Xàtiva – València – Castelló

Arxivat en: Trobades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *