Aturem el projecte Castor! Estimem la nostra terra, estimem la nostra mar!

stoppais

El BLOC JOVE es mostra preocupat pels darrers moviments sísmics produïts a la comarca del Baix Maestrat. Compartim l’alarma social apareguda entre els veïns i veïnes de les poblacions properes al litoral: Vinaròs, Benicarló, Peníscola… Doncs, en poc menys d’una setmana s’han produït 300 moviments sísmics (alguns d’ells amb magnitud 4’9 a l’escala Richter) trobant-se habitualment aquesta comarca fora de qualsevol risc sísmic.

Ja fa més de 2 mesos des de la paralització de la injecció de gas a la planta del Castor i els terràtremols no han cessat, millor dit han augmentat en intensitat i es reproduiexein cada vegada més sovint. Per aquest motiu exigim una investigació eficient, veraç i objectiva per aclarir què ha passat després de que l’empresa ESCAL UGS començara a injectar gas al subsol.

Vam ser la primera organització que va rebutjar les tècniques de fracking a les nostres comarques i mostrem ara, de nou, el nostre rebuig a qualsevol injecció de gas que faça malbé el nostre medi marí. Doncs serà, a la fi, un atac a un dels motors econòmics de la comarca del Baix Maestrat; la pesca.

Aturem el projecte Castor! Estimem la nostra terra, estimem la nostra mar!

Arxivat en: Comarques del nord, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *