Xàtiva acollirà l’Ideacció, la trobada de formacio dels joves amb Compromís

Fran Ferri: “L’Ideacció servirà de punt d’unió dels joves amb Compromís i els regidors de joventut de la coalició arreu del territori”.

Fran Ferri i Maria Tovar han presentat a la seu de Compromís per Xàtiva les activitats de la Trobada Ideacció 1.0: “Polítiques de Joventut en temps de crisis”, que tindrà lloc a la a la capital de la comarca de La Costera el proper cap de setmana, del 13 al 15 de Setembre al Alberg Casablanca.Maria Tovar, coordinadora de Joves amb Iniciativa, ha explicat el programa que seguirà aquesta trobada de formació. N’ha destacat sobretot la taula sobre polítiques de joventut locals, on participaran: com a moderador, Pere Fuset, Vicepresident del CJCV; Carmen Robles, expresidenta del Consell de la Joventut del País Valencià; Xavi Ochando, de Joventut de Vila-Real; i Jesús Martí, President de l’Associació de Profesionals de la Joventut.

Altres activitats que es portaran a terme a aquesta trobada seran: una xerrada per l’Associació de Professionals de la Joventut sobre les noves polítiques de joventut en temps de crisis; un panell d’experiències baix el títol Si, es pot? on Marian Campello parlarà de l’Escola Oberta d’Estiu de Carrús i on Vicent Muñoz, tinent d’alcalde i regidor de Joventut de La Font de la Figuera contarà com fer polítiques de joventut des d’un poble menut. Per últim també hi haurà temps per taller dirigit pel coach Rafa Oliver on es treballaran les diferències entre l’emprenedor i el buròcrata, i al mateix temps, s’explicarà que es la intel·ligència política per innovar en les polítiques actives de joventut.

Per un altra banda, Fran Ferri, diputat a les Corts Valencianes per Compromís i Secretari General del BLOC JOVE ha volgut ressaltar que aquesta trobada es la primera que reunirà tots el regidors i regidores de joventut de la Coalició Compromís al llarg del País Valencià i que, a més a més, estarà a tothom interessat en l’impuls actiu de les polítiques de joventut en temps de crisi.

Arxivat en: General, Trobades

Comentaris

  1. Toni diu:

    Penso que caldria se una mica mes persona i dir ben alt que els de xativa no sou així.
    http://www.ara.cat/comarquesgironines/Olimpic-Xativa-Nil-Marin_0_1018698388.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *