“Infidelitats democràtiques”, article de Compromís Jove la Costera – la Canal

Ara que és estiu sembla que és temps per a les infidelitats, bé sentimentals, bé democràtiques. Les primeres a nosaltres no ens interessen gens, però sí les segones.

Està sobradament demostrat que el PP en tots els seus àmbits, des de la dalt fins a la base, n’ocasiona. Per comprovar-ho, només cal mirar l’hemeroteca o, perquè no, centrar-se en la compareixença de Rajoy del primer d’agost; vergonyosa i farcida de mentides que constantment feien malbé la creença dels ciutadans cap a un sistema democràtic representatiu. El discurs de Rajoy minva, encara més, la credibilitat nul·la del President, i el seu sistema bipartidista. L’executiu de Rajoy, el seu partit, ara mateix se sustenta sobre un “pressumpte” entramat corrupte a nivell institucional, segons explica la premsa, sobre el qual ha decidit no donar explicacions, fent gala del seu poc tarannà democràtic.A la nostra ciutat, a Xàtiva, també se’n succeeixen “infidelitats democràtiques” de continu. L’última, un posat d’un directiu del PP xativí rodejat de simbologia de caire feixista i antidemocràtica. Quina poca vergonya i quin destrellat! Sembla que al PP està de moda, i ara més que mai, recolzar pensaments xenòfobs, sexistes i com no, feixistes.

A Xàtiva sobren pensaments intolerants i antidemocràtics de molts membres del PP perquè van en contra de la raó, el sentit comú, i  drets fonamentals i bàsics, com els drets humans. És inadmissible, que ben entrats al S XXI i en les més que bases assentades -o això creguem- d’un sistema democràtic, hi haja persones amb responsabilitats al si del PP que posen satisfets al costat de simbologies feixistes.

Per tot això, des de Compromís Jove la Costera-la Canal demanem al president del PP xativí i al comarcal, que done explicacions i que es desmarque d’aquestes agressions cap a la democràcia. I també demanem que destituisca d’immediat els joves de NNGG Xàtiva que participaren en aquella escena feixista -creant desperfectes al mobiliari urbà-, després de disputar-se un campionat esportiu al poliesportiu de Novetlè. Esborrem el feixisme de Xàtiva!

Arxivat en: La Costera - La Canal, Llibertat i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *