Ondara acull l’#EscolaCompromís

L’Assemblea Nacional de JovesPV  proposa ampliació a tota la militància del referèndum sobre les eleccions estatals

El passat cap de setmana Ondara (la Marina Alta) va acollir a més d’un centenar de joves d’arreu de tot el País Valencià durant les jornades de formació organitzades per les entitats juvenils de Compromís.

Segons afirma Quique Castelló, secretari general de JovesPV, “després de les eleccions nacionals de maig en les quals Compromís va obtenir uns grans resultats, era necessari proporcionar a les noves persones regidores eines útils per a desenvolupar la seua tasca als ajuntaments. És per això que el disseny i la gestió de les polítiques de Joventut han conformat l’eix fonamental de treball de l’Escola d’Estiu”.

A més, els i les joves assistents van rebre la visita del Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports Vicent Marzà, de les diputades a les Corts Valencianes Marian Campello i Maria Josep Ortega, del Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic Julià Álvaro i del diputat Juan Ponce, amb els quals van poder analitzar el panorama polític actual i la situació en la qual es troben les institucions valencianes. La participació, la pluralitat i la diversió van caracteritzar unes jornades que el sector jove de Compromís va aprofitar per tal de començar a treballar en la propera campanya per a les eleccions estatals, en les quals la coalició valencianista jugarà un paper fonamental en la defensa dels interessos valencians a Madrid.

En aquesta línia, l’assemblea Nacional de Joves del País Valencià – Compromís, reunida en la mateixa Escola d’estiu a Ondara, va aprovar una moció en la qual proposen que el referèndum sobre possibles pactes i confluències electorals per a les properes eleccions estatals s’amplie a tota la militància de Compromís.

Aquesta posició presa pels i les JovesPV busca una igualtat participativa dins de les vessants de Compromís, on tota persona afí a l’organització forme part de la mateixa manera d’aquesta consulta, reafirmant la igualtat orgànica dins de Compromís que postula aquesta organització.

Arxivat en: Acció, Congressos i assemblees, General, Trobades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *