JovesPV demana que es cancel·le la cimera feixista a València

Davant la convocatòria d’una cimera feixista a la ciutat de València el proper dissabte 21 de maig, hem fet públic el manifest «Cap feixista a casa nostra». Al text, que es pot trobar íntegre a la pàgina de Facebook, condemnem l’existència i la impunitat del neofeixisme i ideologies afins a l’Estat espanyol i a Europa i mostrem la nostra oposició a que actes d’aquest tipus puguen celebrar-se a la capital del País Valencià o en qualsevol altra ciutat valenciana.

Aquest text també s’ha fet arribar a Compromís, a qui instem a denunciar la convocatòria i emprar els instruments que tinguen a l’abast per aconseguir la seua cancel·lació immediata; una petició que també estenen al Consell de la Generalitat. Si se celebra aquesta cimera, València estaria acollint el màxim exponent i representació de la ideologia ultradretana i seria la capital del neofeixisme per un dia. Un neofeixisme que està ressuscitant a Europa com un moviment organitzat internacionalment dins i fora del sistema democràtic europeu i que busca el retorn de la ideologia de l’odi. 

Hem de ser agents actius en la protesta i la denúncia, i que aquestes siguen l’avantsala a la Llei de Memòria Històrica del País Valencià. Davant el feixisme, la transigència és inadmissible. 

Als mitjans:
– JovesPV exigeix que es cancel·le la cimera feixista a València
– Front comú al País Valencià per evitar la celebració d’una cimera feixista

Arxivat en: General, Idees, Llibertat i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *