JovesPV amb Galiza Nova en el Día da Patria Galega

Una representació de Joves del País Valencià – Compromís ha participat en els actes del Día da Patria Galega celebrats a Santiago de Compostel·la convidats per Galiza Nova, l’organització jove del Bloque Nacionalista Galego.

En el marc d’aquest esdeveniment, la delegació de JovesPV va participar en els diferents actes programats, com ara l’homenatge a dues de les figures més importants de Galiza, Rosalía de Castro i Daniel Castelao, on els grans discursos en defensa dels drets del poble gallec anaren acompanyats de música i un posterior homenatge floral.

També es va participar en les diverses manifestacions que reclamaven el dret de decidir dels pobles així com l’alliberament del poble gallec de l’injust tracte que reben des de Madrid. JovesPV acompanyà el jovent gallec durant la seua manifestació vespertina  així com tot el poble gallec en la gran manifestació del dia 25 de juliol on el poble gallec isqué al carrer per reclamar una Galiza més lliure i més gallega.

A més a més, la delegació formada per Mireia Fernández Olaso i l’actual secretari de relacions internacionals, Adrià Jaén i Cuenca, va poder gaudir de la música i la festa del Festi.gal, un gran festival organitzat per Galiza Nova ple de música i de diverses activitats com debats o paraetes informatives.

Des de Joves del País Valencià-Compromís lluitem per la llibertats dels pobles i defenem la sobirania del poble gallec de decidir el seu futur així com del dret a viure integrament en la llengua gallega. Galiza Ceibe, poder popular!

Arxivat en: Acció, Relacions internacionals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *