ESiR és el segon grup que passa a la final del Rock Penat 6ª edició

6edRock_GrupsEl passat divendres, a Betxí, es va realitzar la segona eliminatòria de la 6ª edició del concurs-festival de música en valencià Rock Penat. La participació del poble va ser tot un èxit i és una clara imatge de que la música en valencià està de moda.

En aquesta primera eliminatòria van participar els grups ESiR, Tremp i Mosin Nagant. El conjunt dels grups va tocar molts estils musicals, des del rap, passant pel rock i també l’ska i el pop. El grup guanyador de l’eliminatòria va ser ESiR, una argupació provinent de Agres.

La seua presencia a l’escenari i les seues cançons van fer que el jurat li atorgués 6 punts, la màxima puntuació possible. En canvi, el vot del públic va ser per a Tremp.

Tot i això, la resta de grups encara podran participar de la repesca que es porte a terme al final de les tres eliminatòries i on el públic pot elegir un quart grup que passarà a la final.

Ara, el Rock Penat, continua la fase presencial amb la tercera eliminatòria que es portarà a terme el proper 15 de febrer a La Jana. Animem a tota la gent a participar del concert que es realitzarà a les 23h al Centre Social i on participaran Contracop, Assekes i Mai mai.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *