Lorenzo Cumba: “Assumisc la vicepresidència del Consell de la Joventut de Castelló des de la il.lusió de ser útil per a l’associacionisme juvenil de la nostra ciutat”

Divendres passat, 24 de maig, la nova permanent del Consell de la Joventut de Castelló (CJCs) es va renovar amb un nou equip de treball que comptarà amb Lorenzo Cumba,  membre del col.lectiu del Bloc Jove de Castelló, a la vicepresidència de l’òrgan.

L’assemblea va triar la candidatura encapçalada per Celia Julián Pérez, representant de Campus Jove. La resta de l’equip estarà format per Lorenzo Cumba (de Bloc Jove Castelló), Adrián Monge (de Joves Socialistes), Alex Sanz (d’ Aposta Jove UGT), Paula Sos Torres i Pedro Sos Torres (d’Institut Jove).

Foto CJCs

Lorenzo Cumba ha senyalat que “la mentalitat del Bloc Jove de la ciutat passa per treballar per a la joventut de la ciutat des de tots els àmbits democràtics posibles. En aquest cas, hem buscat un mitjà de representació de l’associacionisme juvenil que considerem útil per a traslladar les nostres propostes en aquesta matèria”.

Finalment, Lorenzo Cumba, ha recordat que “anem a treballar per a fer del Consell de la Joventut de Castelló un òrgan de referència en la ciutat -assumint que no serà una tasca fàcil per la seua sensible situació actual- i ho farem amb la il·lusió de ser útils per a l’associacionisme juvenil de la nostra ciutat que no té veu i ens necessiten”.

Arxivat en: Ajuntaments, Comarques del nord, General, La Plana Alta - L'Alcalatén, Moviments socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *