El BJ Castelló condemna els atacs a la seu del PP Castelló

Segons informen el grup municipal del Partido Popular de Castelló i diversos mitjans de comunicació s’ha produït un acte vandàlic a la seva seu provincial. Per sort, només parlem de desperfectes materials: porta, finestra i façana.

atac seu PPatac seu PP 2

Des del BLOC JOVE de Castelló voldríem expressar la nostra condemna més ferma cap a aquest tipus d’actes a la nostra ciutat. Doncs, gràcies a la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau i al Màster Internacional d’Estudis per a la Pau i el Desenvolupament de la Universitat Jaume I de Castelló, som referent mundial en l’estudi de valors ètics i cívics. També expressem la nostra solidaritat amb aquest grup polític que veu ofegat amb violència els seus arguments que, tot i ser distints als nostres, respectem i enfrontem raonadament els 365 dies a l’any a ajuntaments, diputacions, Corts Valencianes o Congrés dels Diputats. Des del nostre col.lectiu NO entenem aquestes accions violentes i SÍ aquelles encaminades a la defensa dels valors democràtics i l’acció política, al debat i al lliure intercanvi d’opinions a favor d’unes determinades idees, de l’empoderament ciutadà i la transformació social que produisquen noves majories i un vertader canvi a les polítiques inhumanes que ens han dut a la crisi actual.

A la fi, voldríem expressar públicament el nostre rebuig a qualsevol tipus de violència que no permeta l’avanç democràtic al nostre estimat País Valencià.

Col.lectiu de joves del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Castelló.
Castelló de la Plana, 22 de maig de 2013.
Arxivat en: La Plana Alta - L'Alcalatén, Llibertat i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *