Comunicat de Joves amb Iniciativa i BLOC JOVE sobre les primàries a Compromís

prim2

Des de la Coordinadora Nacional de Joves amb Iniciativa i la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE i volem expressar el nostre compromís amb les Bases i normes de la Coalició Compromís, especialment pel que fa a l’elaboració del reglament de primàries. Felicitem la comissió de primàries per la tasca tècnica i el tarannà obert i participatiu amb què està encarant el procés d’elaboració del reglament i els encoratgem a seguir treballant en aquesta línia d’obertura i transparència.

En Compromís hem demostrat sempre la nostra voluntat d’innovar en política i de voler trencar amb les dinàmiques poc participatives dels partits polítics a l’ús. El treball de la comissió és fidel a eixa manera de treballar, oberta i participativa, des de la reflexió, el diàleg i el reconeixement de la pluralitat. El reglament de primàries ha de servir per organitzar i decidir les nostres llistes electorals d’ara endavant, per això la seua importància és capital per a la coalició.

Des de la Coordinadora de Joves amb Iniciativa i la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE entenem que la força i l’èxit del reglament rau, precisament, en la manera com aquest s’origine. Com més s’escolte i es tinga en compte el parer de la militància, més ens cohesionarà el resultat final del procés. Aspirem a això des del nostre profund compromís amb la democràcia participativa. Per això animem la comissió a seguir traslladant el debat al conjunt de les persones que conformem Compromís per tal de construir entre totes i tots, des del debat serè i raonat, el millor instrument possible per a la tria dels nostres candidats i candidates.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *